Tuse Næs Gårdmosteri

Nyd den fantastiske og intense smag fra de 15 forskellige æblesorter, som Tuse Næs Gårdmosteri fremelsker på sine ca. 5 ha med økologiske æbler. Størstedelen af æbletræerne er gamle, kraftige træer med dybe rodnet, der kan suge gode, smagsgivende mineraler op i træet.

Selvpluk af æblerne
Pluk selv æbler fra midt i september til omkring efterårsferien. Selvpluk er en enestående mulighed for både børn og voksne for at gå en tur i plantagerne og selv plukke og udvælge vinterens forråd af æbler.

Æblemost fra eget mosteri
Stedet har sit helt eget mosteri, hvor vores æblerne mostes til en velsmagende og sund økologisk æblemost. Kun håndplukkede og sunde æbler benyttes til mosten, der er koldpresset og ufiltreret. Mosten er pasteuriseret for at opnå en bedre holdbarhed.

Honning fra bierne i plantagerne
I plantagerne er der bistader med bier, der bestøver træerne. Bierne producerer honning, som du kan købe på gården. Honningen er koldpresset og meget smagfuld.

Køb friske varer ved vores vejbod
Æbler, æblemost og honning kan alt sammen købes i vores lille bod ved vejen.

Brug for et arrangement?
For grupper tilbydes særlige arrangementer, bl.a. mostsmagning, fortælling om årets gang i plantagen, rundvisning eller kig til stjernehimlen fra et udkigspunkt i plantagen.

Del denne side

Opdateret af:

VisitHolbæk info@visitholbaek.dk
 

Kontakt

Adresse

Bavnen 4
4300 Holbæk

Telefon

+45 29 93 31 36

Fakta

  • Branche

    • Frugtavl
    • Økologisk produktion
    • Gårdbutik

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.723479999
Latitude : 55.767007199