Restaurant SuRi i Holbæk

GOURMET HOS RESTAURANT SURI I HOLBÆK

Gourmet restauranten SuRi er beliggende i Holbæks gamle havn, midt i det maritime havnemiljø i Holbæk. Her findes denne unikke restaurant, som gør spiseoplevelsen helt speciel. Spis inde i de hyggelige lokaler eller ude på på terassen med udsigt til det hyggelige havnemiljø med gamle træskibe og Orøfærgen som har sin daglige sejlads.

Med en frisk brise fra havnen og de dejlige omgivelser med smag af alt det gode  fra de lokale leverandører, er restauranten en uforglemmelig oplevelse.

Fjordudsigt hos Restaurant SuRi

Samlingssted for de lokale fiskere

Oprindeligt var huset et SAMLINGSSTED FOR DE LOKALE FISKERE. Der var fiskeforretning i bygningen og der var salg af dagens fangst, som Isefjordens lokale fiskere havde fanget og fangsten blev solgt eller distribueret til resten af landet. 

Fiskeret | Copywrite Restaurant SuRi

Samlingssted for gode råvarer

Siden da har huset altid fungeret, som et SAMLINGSSTED FOR GODE RÅVARER. Også i dag henter SuRi primært sine råvarer hos de lokale leverandører. Dette gælder både mad og vin. 

Råvarer hos Restaurant SuRi

På Molekajen i Holbæk Havn

En ombygning i 2004 af huset blev besluttet af ejerne. Restaurant SuRi blev dermed etableret i de gamle produktionslokaler. Udsigten til fjorden med det maritime miljø, hvor havnen stadig anløbes af skibe både nyere og gamle træskibe, gør atmosfæren unik.  

Køkkenet består passionerede ildsjæle og har flere gange vundet TOPPLACERINGER VED LOKALE COOKING konkurrencer, hvor restauranter på hele Sjælland konkurrerer om brugen af LOKALE RÅVARER OG KREATIVITET i deres mange, spændende og smagfyldte retter. 

Del denne side

Opdateret af:

VisitHolbæk info@visitholbaek.dk
 

Kontakt

Adresse

Havnevej 5
4300 Holbæk

Telefon

+45 59440610

Fakta

  • Køkken

    • Danske egnsretter
    • Fisk og skaldyr
  • Prisniveau

    • Hovedret: > DKK 250

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.710895
Latitude : 55.720062