Orøstrand Dyrepark


Dyrepark og savanne
Besøg den 40 tdr. land store dyrepark på Orø med mere end 400 dyr fordelt på ca. 50 arter. Oplev vilde dyr som f.eks. kronvildt, dådyr, strudse, lamaer, næsebjørne, fritter, amerikanske egern, silkeaber, forskellige hønseracer, tropiske fugle, krokodiller, slanger og øgler. Parkens beboere tæller også kæledyr som kaniner, ørkenrotter og marsvin samt heste, får og geder.

Entrépriser: Voksne: 35,- Børn: 25,- (Børn under 3 år gratis adgang).
Mulighed for års- og rabatkort. Se mere på www.oroestrand.dk

Perfekt til undervisning, udflugter og lejrture
Orøstrand Dyrepark og den omkringliggende natur er velegnet til læring og udflugter. Skoler og børnehaver kan komme på endagsbesøg eller afholde lejrture på den primitive lejrplads. Få information om priser og tider på tlf. 59 47 00 04.

Naturskole til daglig
Dyreparken hører til skole- og behandlingshjemmet "Orøstrand", hvor den fungerer som naturskole for udviklingstruede børn og unge mellem 5 og 18 år. Eleverne deltager bl.a. i den daglige fodring og pasning af dyrene. I skolen fremstiller de fodertrug, bure, redekasser og lignende, ligesom de også laver kreative ting af uld, skind, æg og gevirer. I dyreparken lærer eleverne at arbejde som guider, der kan vise besøgende rundt blandt parkens dyr.

Del denne side

Opdateret af:

VisitHolbæk info@visitholbaek.dk
 

Kontakt

Adresse

Stænget 6
4300 Holbæk

Telefon

+45 59470004

Fax

+45 59470825

Fakta

  • Faciliteter

    • Medbragt mad tilladt
    • Parkeringsplads for busser
    • Aktivitetsmuligheder for børn
  • Type

    • Zoologisk have

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.790217
Latitude : 55.784486