Projektleder for Fjordlandet

Bliv projektleder for Fjordlandet og vær med til at udvikle turistdestinationen Fjordlandet gennem styrket samarbejde og unik markedsføring.
Onsdag, november 22, 2017

Fjordlandet: et strategisk samarbejde 

Holbæk Turistforum, også kendt som VisitHolbæk, bliver en del af noget større: Fjordlandet. Fjordlandet er landet, der er langt væk på ingen tid. Det er fjordliv, fællesskab, natur, kulturhistorie og frihed. Det er et strategisk samarbejde mellem kommunerne og turismeorganisationerne i Frederikssund, Roskilde, Lejre og Holbæk.

Sammen vil vi styrke markedsføringen og fortællingen om alle fjordlandets turistoplevelser. Gennem dette intensiveret samarbejde og den digitale markedsføring af Fjordlandet vil vi tiltrække flere turister. Til at stå i spidsen for indsatsen, søger vi en dygtig og engageret projektleder med stærke kompetencer inden for kommunikation, formidling og markedsføring via digitale og sociale medier. 

Læs mere om Fjordlandet.

Er du vores nye kollega?

Så læs mere om stillingen i jobprofilen og søg stillingen via Genitor. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thure Dan Petersen, Centerchef for Kultur og Fritid i Lejre Kommune, tlf. 2074 2213, eller Nina Allin, Chefkonsulent i Genitor. tlf. 2838 0511. 

Ansøgningsfristen er den 8. december kl. 10.00.

Del denne side

Fortællingen om Fjordlandet

Fjordlandet er landet, der er lang tid på ingen tid. Det er fjordliv og fællesskab. Her skaber lokale ildsjæle fælles oplevelser. Læs fortællingen om Fjordlandet.  

Følg VisitHolbæk på Instagram