Galleri og café på Tuse Næs | Copywrite Tuse Næs Kunsthåndværk

Tuse Næs Kunsthåndværk - galleri, café og butik

Foto: Tuse Næs Kunsthåndværk
Attraktioner
Gallerier
Tuse Næs Kunsthåndværk er en af Vestsjællands kunst- og designperler, for alle, der elsker kunst, design og natur. Der bydes på skiftende kunstudstillinger, café med udendørs terrasse, have med sø og en designbutik.
Adresse

Uglerupvej 31

4300 Holbæk

I Vestsjælland, nord for Holbæk på halvøen Tuse Næs, ligger Tuse Næs Kunsthåndværk: Et samlingssted for kunstudstillinger, designervare, caféhygge og smuk natur.

Kommende udstillinger

I løbet af året er der en masse skiftende udstillinger på Tuse Næs Kunsthåndværk med både danske og udenlandske kunstnere. Kunstarterne varierer også mellem maleri, skulptur, keramik, glaskunst mm. På deres hjemmeside kan du følge med i de kommende udstillinger på Tuse Næs Kunsthåndværk.

Designbutikken

Vedsiden af udstillingen er der en designbutik med et bredt udvalg af designertøj og kunsthåndværk fra nøje udvalgte nye og spændende brands, som ikke ses i de fleste designforretninger.

Gå på opdagelse i alt fra designertøj, tasker og smykker til interiør og kunsthåndværk. Der sælges både glaskunst, små møbler og en masse dekorative ting til hjemmet. Se designervarer på Tuse Næs Kunsthåndværks hjemmeside

Café med udendørs terrasse

Stil sulten i den hyggelige café med udendørs terrasse. Til frokost serveres der frisklavede sandwicher og tærter og til den søde tand kan der købes hjemmebagte kager. Fra caféen og terrassen er der udsigt til et smukt morænelandskab og en lille sø. Se menukortet på Tuse Næs Kunsthåndværk

Adresse

Uglerupvej 31

4300 Holbæk

Facilities

Maleri

Tekstilkunst

Glaskunst

Keramik

Smykkefremstilling

Sidst opdateret af