Julestjerner på Observatoriet Brorfelde

Julestjerner på Observatoriet

Foto: Observatoriet Brorfelde
Begivenheder
Begivenheder
Kom behind the scenes i DRs julekalender Julestjerner af Wikke og Rasmussen og oplev observatoriet Brorfelde, hvor julekalenderen finder sted. 
Adresse

Observator Gyldenkernes Vej 3

4340 Tølløse

Kontakt

E-mail:brorfelde@holb.dk

Telefon:72 36 39 00

Kom med "behind the scenes" og oplev stedet, hvor DRs julekalender Julestjerner af Wikke og Rasmussen blev optaget. I december, januar og februar kan du se på stjerner ligesom Sus i julekalenderen. 

Observatoriet Brorfelde

Julekalenderen Julestjerner foregår i landsbyen Brorfelde, syd for Holbæk på Sjælland. Selvom det ikke er alle bygningerne i julekalenderen, der i virkeligheden er i Brorfelde, så er observatoriet en af de bygninger, der faktisk ligger i Brorfelde. 

Observatoriet ligger på toppen af Brorfelde Bakke. Fra 1953-1996 var observatoriet en del af Københavns Universitet, og idag formidles dens historie af en gruppe entusiastiske astro-nørder.  

Julerundvisning - behind the scenes i Julestjerner julekalenderen

I december er der julerundvisninger på observatoriet Brorfelde - selvfølgelig uden spoilers! Kom med "behind the scenes" og se de steder, som hovedpersonen Sus og de andre i julekalenderen tager til. Der vil helt sikkert være flere steder, som du genkender fra serien. 

Se på julestjerner ligesom Sus i Julestjerner julekalenderen

Hver aften i december inviterer observatoriet dig til at komme med op på toppen af bakken, hvor vi skal se på julestjerner ligesom Sus i Julestjerner julekalenderen. Lig dig godt til rette i en hængekøje og se op på de funklende stjerner.

På observatoriet er nattemørket fredet, så du finde næppe et sted i Danmark med flere julestjerner på himlen eller et bedre sted at se på julestjerner. 

 

 

Adresse

Observator Gyldenkernes Vej 3

4340 Tølløse

Åbningstider

04 Jan 20 / 07 Feb 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

11:00 - 16:00

08 Feb 20 / 23 Feb 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

11:00 - 19:00

Relaterede produkter

Opdateret af: