Familiens julefoto på Ryegaard Gods | Copywrite Ryegaard Gods

Jul på Ryegaard Gods

Foto: VisitHolbæk
Begivenheder
Begivenheder
Tag hele familien med til jul på Ryegaard Gods, hvor I sammen kan vælge og fælde det perfekte juletræ. Kør i hestevogn hen til juletræerne, få varmen med dejlig julemad og gløgg, og besøg det hyggelige julemarked. 
Adresse

Munkholmvej 377

4060 Kirke Såby

Kontakt

E-mail:godskontor@ryegaard.dk

Telefon:46406032

Alle weekender i december (de sidste fire weekender op mod jul) inviteres dig og familien til jul på Ryegaard Gods, der opstiller et hyggeligt og intimt julemarked i godsets gamle kørestald fra 1656. I dag er kørestalden det eneste, der er tilbage af den gamle avlsgård, og alt står som det var dengang: bygningen er indrettet som stald, brosten fylder gulvet og hestenes navne står over spiltovene. 

Julemarkedet er åbent lørdage og søndage fra den 30. november til 22. december. 

På godset er der også julemad, juletræer, fæld-selv juletræer og hestevogne, der kører jer ud til årets smukke juletræ. 

Fæld selv juletræet og kør i hestevogn på Ryegaard Gods

Ryegaard Gods er omgivet af smukke skove, hvori årets juletræ måske gemmer sig. Tag en hestevognstur ud i skoven, hvor I selv kan vælge og fælde jeres eget juletræ. Læs mere om fæld-selv juletræer og bestilling af hestevognsture på Ryegaard Gods

Der er også ponytræk for børn på den store græsplæne. 

Julemad i Brandsprøjtehuset

Tag en pause fra juleshopping i julemarkedet og besøg Brandsprøjtehuset, hvor der serveres dejlig julemad, bl.a er der udskænkning af gløgg, æbleskiver, varm kakao, risengrød samt tarteletter med fyld af vildt.

Adresse

Munkholmvej 377

4060 Kirke Såby

Priser

Julemarked

Gratis

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af