Juletræet fældes og hentes på Ryegaard Gods | Copywrite Ryegaard Gods

Fæld-selv juletræer med hestevogn på Ryegaard Gods

Foto: VisitHolbæk
Begivenheder
Begivenheder
Fæld selv årets juletræ på Ryegaard Gods, der tager dig ud til juletræsplantagen i hestevogn. Find det perfekte juletræ på Ryegaard Gods!
Adresse

Munkholmvej 377

4060 Kirke Såby

Kontakt

E-mail:godskontor@ryegaard.dk

Telefon:46406032

Selvom vi ikke altid får en hvid jul, så er der noget smukt og beroligende ved at tage en hestevognstur rundt i landskabet på Ryegaard Gods. Ryegaard Gods er omgivet af en smuk skov, hvor I finder de smukkeste juletræer. Kør med hestevogn ud i skoven og vælg og fæld selv årets juletræ.

Hvordan fælder man sit eget juletræ på Ryegaard Gods?

Ved ankomst i juletræsplantagen, kan I låne en sav. Alle træerne er mærket med farvekoder, der kobler størrelse og pris. De fleste vælger et træ, der er mellem 1,5 til 2 meter i højden. I skal huske, at der også skal være plads til en fod og til stjernen.

Når I har fældet træet, trækker I det op til juletræsnisserne, der hjælper med at putte et net omkring, så juletræet let kan læsses ovenpå eller ind i bilen eller på trailer. I betaler for juletræet ude i plantagen.

Tilbage på pladsen kan I stille det i vores juletræsparkering, mens I besøger det hyggelige julemarked eller nyder julemaden i Brandsprøjtehuset. 

Se priserne for hestevognene.

Besøg julemarkedet på Ryegaard Gods

Placer jeres nøje udvalgte juletræ i juletræsparkeringen, mens I besøger godets hyggelige julemarked eller begiver jer hen mod den store græsplæne, hvor der er ponytræk. 

 Julemad i Brandsprøjtehuset

Man kan godt blive sulten og tørstig efter dagens juletræsfælding. Så tag en velfortjent pause i Brandsprøjtehuset, hvor der serveres lækker julemad og gløgg. 

Adresse

Munkholmvej 377

4060 Kirke Såby

Facilities

Jul

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitHolbæk