Udendørs pool hos CampOne Holbæk Fjord

CampOne Holbæk Fjord

Foto: CampOne Holbæk Fjord
Overnatning
Campingpladser
Campingferie med wellness og fjord.
Adresse

Sofiesminde Alle 1

4300 Holbæk

Kontakt

E-mail:holbaek@campone.dk

Telefon:63 60 63 63

Campingpladsen CampOne Holbæk Fjord ligger øst for Holbæk med den smukkeste udsigt over Isefjord, en marina og en golfbane. Trænger du til en pause fra din travle hverdag eller bare lidt hygge og forkælelse, så er denne wellness-fokuserede campingplads lige noget for dig.

Udlejning af hytter, shelters, teltpladser og autocampere

På campingpladsen tilbydes der flere forskellige muligheder for overnatning. Udover overnatning i egen campingvogn eller telt, udlejes der også hytter, shelters, autocampere of handicapvenlige hytter.

Wellness ved fjorden

Kombiner campingferie og wellness-ferie. Campingpladsen tilbyder nemlig en bred vifte af massagebehandlinger samt zone- og kranio-Sakralterapi. Er du til yoga, så er campingpladsens yoga-sessions eller yoga-retreats måske noget for dig. Derduvoer kan campister også nyde en udendørs opvarmet og overdækket swimmingpool, en saunahytte og et fitnessscenter. Spa-oplevelsen gøres endnu mere luksus med en tur i campingpladsens 38 grader varme spabad med udsigt til Holbæk fjord og golfbanerne samt mulighed for servering af frugt og ”champagne”.

Camping for børn

Har I børn med, så er der en masse sjove aktiviteter for børn på campingpladsen. Udover swimmingpool, så kan børnene lege i den store legeplads med hoppepude og diverse spil. Desuden er campingpladsen omgivet at smuk natur og masser af gode cykel- og vandreture. Hvis børnene er over 15, så har I alle mulighed for at deltage i havkajakkurser på campingpladsen.

Adresse

Sofiesminde Alle 1

4300 Holbæk

Facilities

Butik/Kiosk

Camping Outdoor Danmark

Legeplads

Dansk Camping Union

Fiskemulighed

Cykler

Swimmingpool

Campingvogne til udlejning

Hytter til udlejning

Åbent hele året

WiFi

Sidst opdateret af
VisitHolbæk