Shelterpladsen Åmosenaturcamp i Vestsjælland

Shelterpladser

Foto: Åmosenaturcamp

Overnat i en shelter med frisk luft og lydens af naturen omkring dig. På shelterpladser kan du lave bål, se på stjerner og nyde livet langt væk fra byens larm.

Åmosenaturcamp

Hvis du virkelig vil ud i naturen og væk fra bylivet, så overnat på shelterpladsen Åmosenaturcamp. Shelterpladsen er omgivet af skov og ligger i Naturpark Åmosen i Vestsjælland, hvor du kan opleve Sjællands største kronhjortebestand. Tænd gerne bål og tag med på guidede ride- eller vandreture i naturparken. Pladsen skal bookes.

Shelters på CampOne Holbæk Fjord

Overnat ude i naturen med adgang til alle de gode faciliteter, som en campingplads har. CampOne Holbæk Fjord har to shelters med borde og bænkesæt samt fjordudsigt. Det er dog ikke tilladt at tænde bål. Her er du også velkommen til at slå telt op. Pladsen skal bookes.

Shelterpladser på øen Orø

Der er tre shelterpladser på øen Orø: én i Hegneskoven, på Brøndevej og ved Orø Strandcamping. På hver shelterplads er der to firemands-shelters, bålplads, borde og bænke.

I Hegneskoven er der en shelterplads i den sydøstlige del af skoven. Parker din bil her, og følg skovstien hen til shelterpladsen. Det er ikke muligt at booke shelterpladsen. Derfor foregår overnatning efter først-til-mølle princippet. Benyt ikke pladsen i mere end to overnatninger i træk.

Find vej

Shelterpladsen ved Orø Strandcamping ligger ved Nørrestænge, i den nordvestlige del af øen. Det er tilladt at bruge campingpladsens faciliteter, men man skal huske at booke shelterpladsen via Orø Strandcamping, tlf. +45 2334 3458. Shelterpladsen kan tidligst benyttes fra kl. 18.00 og gæster på campingpladsen har fortrin.

Shelterpladsen ved Orø havn ligger 5 minutters gå-gang fra havnen på Brøndevej 54. Det er ikke muligt at booke shelterpladsen, så det overnattes efter først-til-mølle princippet. Der er ikke toilet ved pladserne. Pladsen må ikke benyttes til mere end to overnatninger i træk.

Find vej

Shelterpladsen i Holbæk Fælled

Overnat i den smukke park, Holbæk Fælled, hvor du er omgivet af smuk natur og en sø, men stadig er tæt på byens mange oplevelser, spisesteder og shopping muligheder.

Teltplads i Bognæs Skov på Tuse Næs

I den sydøstlige del af halvøen Tuse Næs, i skoven Bognæs, er det tilladt at sætte et telt op.

Slå telt op i Kongsøre Skov

Hvis du tager cykelturen Isefjorden Rundt med De 4 Færger, så er Kongsøre måske et godt sted at tage en pause. I Kongsøre skov kan du frit slå dit telt op. Der er også en bålplads.