Udsigt over tempelkrogens campingplads

Tempelkrogen og Dragerup

Foto: Tempelkrogens Familiecamping

Tempelkrogen og Dragerup ligger øst for Holbæk, langs med Isefjordens inderbredning, i et naturskønt område med campingpladser, skove, gårdbutikker, en marina og nogle af områdets bedste restauranter.

Naturoplevelser

Hvis du elsker natur, så tag på opdagelse i området ved Tempelkrogen og Dragerup. Her kan du tage på skovtur i Munkholmskoven og Dragerup Skov. Ved Munkholmbroen kan du prøv kræfter med lystfiskeri, fordi det er et rigtig godt sted for både begyndere og øvede – her kan du også købe is og bade ved Munkholmkiosken. Også for kajakroere er området skønt – følg ruten over kajakturen i Isefjordens inderbredning. Hvis du krydser broen, kommer du til Ryegaard Gods, der udover at have et skønt ishus, café og gårdbutik, også har en stor Dyrepark.

Campingferie for hele familien

Isefjordens inderbredning, den sydligste del af fjorden, er et skønt sted til campingferie med familien. Langs med kysten finder du to dejlige campingpladser. Campingpladsen Tempelkrogens Familiecamping ligger på siden af en bakke, så alle har udsigt til den smukke fjord. Det er en børnevenlig campingplads med en stor udendørs pool, en legeplads, kanoudlejning og en masse sjove aktiviteter. Tæt på Dragerup skov og med udsigt til Holbæk Marina og fjorden, finder du CampOne Holbæk Fjord. Denne campingplads har en stor indendørspool samt wellness tilbud, som f.eks. massager, yoga, opvarmet udendørs pool og legeområder for børn.

Tempelkrogens Familiecamping

Familievenlig camping med fjordudsigt.

CampOne Holbæk Fjord

Campingferie med wellness og fjord.

Golf ved fjorden

Øst for Holbæk, ved Kirsebærholmen, finder du Holbæk Golfklub, der både byder på en smuk naturoplevelse og en udfordrende golfbaner. Her udfordres spillerne af vinden fra fjorden og nogle steder, skal du endda skyde bolden over vandet. Samtidig er det en smuk bane med enestående fjordudsigter.

Holbæk Marina

Øst for Holbæk finder du også Holbæk Marina, hvor lystbåd sejlere kan sejle i havn. Her kan I få en dukkert, nyde det hyggelige havnemiljø, spise is eller få frokost i Restaurant Vadestedet.

Smagsoplevelser

Isefjordens kyster bugner af lækre smagsoplevelser – også ved Tempelkrogen og Dragerup, øst for Holbæk. Fyld madkurven med friske økologiske fødevarer fra gårdbutikkerne på den økologiske gård Birthesminde og Ryegaard Gods. På den østlige side af Munkholmbroen finder du også Skoemagerkroen, der i 2019 vandt titlen som Sjællands Bedste Restaurant. Vil du gerne møde de lokale, så tag med til fællesspisning på Spisestedet Tjebberup. Også i Holbæk Golfklub ligger den hyggelig restaurant med fjordudsigt, Restaurant Albatros, hvor alle er velkomne. 

Den Økologiske Gård Birthesminde

Økologisk gårdbutik med fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd.

Skoemagerkroen

Skoemagerkroen er Sjællands bedste restaurant med en stolt tradition inden for dansk gastronomi, afslappet service og lokale råvarer.

Ryegaard og Trudsholm Godser

Besøg middelaldergodserne Ryegaard og Trudsholm, der er omgivet af enestående natur, flere oldtidsminder og et hav af udsigtspunkter. Ryegaard har bl....

Restaurant Albatros i Holbæk

Besøg en restaurant i Holbæk med morgenmad, frokost og aftensmad lige ved fjorden I restaurant Albatros kan du nyde en lækker morgenmad, frokost el...