Strandparken

Instagrammer @runranaways favoritsteder i Holbæk

Foto: @runranaway | Ran Neza

Instagrammer @runranaway overtog VisitHolbæks instagramprofil i en uge, og delte nogle af hendes favoritsteder i Holbæk.

Holbæk Fjord

Et af hendes favoritsteder er Holbæk Fjord. På hendes billede derfra er solen på vej ned bag horisonten, og alle skyerne er farvet violette. Hun fortæller en masse om hvad hun synes om Holbæk generelt, men også lidt om hende selv. “Hej allesammen! Mit navn er Raneza og jeg ejer @runranaway. Danmark er generelt et bemærknings værdigt land - Dets folk, kultur og ånd er utrolige. Og byen Holbæk er nu min favorit efter at have boet her i over et år. Alt jeg har bevidnet og set siden jeg satte min fod i byen for den første gang forbløffer mig stadig,” skriver hun.

Sankt Nikolai kirke 

Et andet sted Raneza besøgte i sin uge på opdagelse i Holbæk er Sankt Nikolai kirken. Og hun har taget et flot billede derfra. “Har du hørt kirkeklokkerne ringe i dag? Og undrer du dig nogensinde over hvor det kommer fra?” spørger hun. “Når du er tæt på byen og hører lyden af klokkerne der ringer, så kig dig godt omkring, for du vil helt sikkert få øje på det pragtfulde tårn.”

Knudskovparken

Raneza kommer også ofte forbi Knudskovparken. Billedet hun tog er virkelig flot, også selvom det ser lidt koldt ud. Hun fortæller meget om hvorfor det lige er et af hendes favoritsteder. “Har du været i skoven på det seneste? Selvom træerne ser døde ud, så er de det faktisk ikke. De er i dvale tilstand mens de gør sig klar til foråret. Lige nu kan vi også høre fuglene synge. Du kan også se egernene klatre, lege og løbe rundt i træerne, men kun hvis du går stille. Stilheden, fredeligheden og roligheden som du føler når du er her, er hvad der får mig til at vende tilbage til dette sted,” fortæller hun.

Strandparken

Et andet af Ranezas favoritsteder er Strandparken, og hun har taget dette smukke billede en tidlig morgen. En tur ned langs vandet. “Her er et af folkets favorit picnic-steder i Holbæk. Den klare atmosfære mens man nyder ikke kun udsigten men også den smukke solnedgang er ubeskrivelig. Fuglene som flyver og synger, er hvad, der gør dette sted til et must-visit sted,” skriver hun.

Fjorden

“Så du den smukke solnedgang i går? Her er en vi altid kan kigge tilbage på,” skriver Razena til det romantiske billede af solnedgangen over fjorden.

Søminestationen

Raneza besøger søminestationen som et andet af hendes favoritsteder. Hun skriver, “5 km øst for Holbæk bymidte og vest for Isefjord i Dragerup ligger den tidligere søminestation.” Hun tilføjer så til sidst at, “Med udsigt over fjorden, er det sådan et flot sted at holde picnic eller rejse tilbage i tiden.”

Holbæk havn

Det sidste sted Raneza fortæller om, er Holbæk havn. Hun fortæller en masse om hvorfor det her er hendes favoritsted, og hvordan det har været at overtage instagramprofilen. “Jeg slutter nu denne uge af med dette attraktive sted, som jeg elsker allermest ved Holbæk - Havnen. Hvis du spørger mig hvorfor du skal besøge denne by, ville jeg sige at du ikke kun skal besøge den på grund af dens fantastiske steder, men også på grund af dens rare mennesker. De vil altid få dig til at føle dig hjemme,” skriver hun afsluttende om Holbæk.