Turister på bovspydet på Galeasen Hjalm

Aktiviteter for børn in Holbæk

Foto: VisitHolbæk

Hvad kan man lave i Holbæk med børn? Der er masser af oplevelser for de yngste ved fjordens kyster, i Vestsjælland. Her er idéer til aktiviteter for børn i alle aldre. I Orøstrand Dyrepark kan de helt små opleve en masse dyr, og i Go-Monkey klatreparken kan de lidt større svinge sig rundt.

Action og naturoplevelser for børn

Få børnene væk fra skærmene og ud i naturen. Langs med fjordens kyst er der en masse strande, og det bakkede Vestsjællandske landskab gemmer på en masse sjove naturoplevelser for børn i alle aldre. Besøg Orøstrand Dyrepark med mere end 400 dyr. I GoMonkey Klatreparken kan I prøve 5 klatrebaner i forskellige sværhedsgrader. Prøv kræfter med gokart kørsel i Holbæk Gokart Land. Elsker I cykelture, så tag på en af de smukkeste cykelture på Sjælland: Isefjorden rundt med de 4 færger.

Her er vores bud på de bedste oplevelser for børn i naturen.

Bliv klogere på Danmarkshistorien

Man kan sagtens have det sjovt og samtidig lære noget – især i Holbæk. Her kan du blive klogere på Danmarkshistorien: På Holbæk Museum kan I være arkæologer for en dag og blive dykke ned i Vestsjællands historie med De Vestindiske Øer. I de såkaldte Sjællandske Alper ligger en gammel forskerby for 60’erne med stjerneobservatoriet Brorfelde. Andelsbevægelsens tid vækkes til live i Andelslandsbyen Nyvang, hvor hele familien kan opleve livet i 1940’erne på egen krop.

Underholding for de små i teatret

Få smil på læben og grin sammen på en tur i teatret. Holbæk gemmer på en masse underholdende teaterforestillinger for børn. Besøg en lille gårdbutik, hvor den gamle stald har forvandlet sig til en teaterscene eller oplev byens to populære teatre, Holbæk Teater og Teatret Fair Play - og ellers er det altid hyggeligt med en tur i biografen.