Pige på Brorfelde Observatorium | Foto: Ole Malling

Stjernekig, historiske træskibe og historie

Damp & Nostalgi i Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk

Sightseeing i Holbæk ved Isefjord

Ude i Københavns baghave, ude i bøhlandet, findes mange helt unikke oplevelser og steder. Ved havnebyen Holbæk, syd for Isefjord, finder du Danmarks eneste fredede nattemørke og de bedste muligheder for stjernekigning; 100 år gamle træskibe, der sejler på fjorden og landsbyen Nyvang, hvor fortiden bliver levende.

Instagram-venlige steder i Holbæk

Lokale anbefalinger af Instagrammer @inmundumphotoart

Se Instagrammer @inmundumphotoarts favoritsteder i Holbæk. I en uge har Fie lånt VisitHolbæk's Instagram. Her kan du se alle de steder, som hun besøgte. Fie har taget landskabsbilleder i 5 år.

Instagrammer @runranaways favoritsteder i Holbæk

Instagrammer @runranaway overtog VisitHolbæks instagramprofil i en uge, og delte nogle af hendes favoritsteder i Holbæk.

Med familien på udflugt i havnebyen Holbæk

Aktiviteter for børn in Holbæk

Hvad kan man lave i Holbæk med børn? Der er masser af oplevelser for de yngste ved fjordens kyster, i Vestsjælland. Her er idéer til aktiviteter for børn i alle aldre. I Orøstrand Dyrepark kan de helt små opleve en masse dyr, og i Go-Monkey klatreparken kan de lidt større svinge sig rundt.

Maritime oplevelser på Holbæk havn

Gå i fodsporene af Danmarks maritime arv. I Holbæk bliver du klogere på Danmarks maritime arv. Langs med kajerne står det ene smukke og historiske træ...

Guidede ture i Holbæk

Historiske træskibe, gavlmalerier, museer og Danmarks største stjerneobservatorium hører til Holbæks attraktioner. Book en guidet tur og bliv klogere ...

Gratis oplevelser i Holbæk

Der er mange budgetvenlige fornøjelser i Holbæk, så du kan besøge spændende attraktioner og museer, selvom du har et stramt budget. Her er vores favor...

Unikke oplevelser i Holbæk

Disse oplevelser i Holbæk vil gøre din ferie helt unik. Se listen!

Økologiske smagsoplevelser ved Isefjord

Foto: Birthesminde

Udforsk områder ved Isefjord

Fjord- og havnebyen Holbæk

Havnebyen Holbæk, ved Isefjord, er Nordvestsjællands største by. Havnen emmer af maritim kulturarv med sejlture på og restaurering af historiske træskibe. Udover traditionelle seværdigheder, som Holbæk Museum, finder du også et tyrkisk bad, gavlmalerier og Danmarks eneste ægmuseum.

Orø - Isefjordens perle

Lad dig fortrylle af tidslommerne og den uspolerede idyl på Orø. Hop ombord på Orø-Holbæk færgen eller Orø-Hammerbakke færgen og nyd den friske luft, vandet og stilheden på øen. På Orø kan du nyde friluftslivet og ø-livet.

Se alt

Kunst i Holbæk

Foto: Torben Papillon - Foturi Art

Er du til action eller ro?

Find ro i fjordlandet

Find ro ved Isefjordens kyst og Istidslandskabet, der omgiver den. Fjorden er et skønt sted at tanke ny energi med spa-ophold, wellness og smukke naturoplevelser. Slap helt og få massager i det unikke bademiljø Tyrkisk Bad, eller finde ro i naturen, hvor du ofte har det hele for dig selv.

Actionfyldte oplevelser i Holbæk

Find actionfyldte ferieoplevelser i Holbæk og omegn. Her er vores anbefalinger til at få fart og spænding i ferien. Oplevelser, der med garanti vil være adrenalin boostere.