Kunst i Pinsen 2019

Info – og invitation til at deltage i årets Kunst i Pinsen i Holbæk Kommune


Kære alle - nu er det tid igen!

Midt- og Vestsjællands Kunst i Pinsen gennemføres igen i 2019 i et samarbejde mellem Slagelse, Sorø, Kalundborg, Holbæk, Lejre og Ringsted Kommuner.

Konceptet er det samme som i de foregående 16 år, og vi håber I har lyst til at dele jeres kunst med både områdets borgere og med de mange turister, for hvem det er blevet en dejlig pinsetradition at tage rundt at kigge på kunst.

Nedenfor finder I diverse praktisk information, som I bedes læse grundigt.


Tid og sted: Kunst i Pinsen afholdes lørdag den 8. juni, søndag den 9. juni og mandag den 10 juni 2019, med minimumåbningstid fra klokken 11.00–17.00 alle dage. Vi anbefaler, at I slår jer sammen med andre kunstnere, hvis I ikke kan dække disse åbningstider.  Deltagerkredsen er gallerier, kunstnere og kunstværksteder. Deltagere fra 2018 har første prioritet til at deltage i 2019. Øvrige pladser tilbydes til nye deltagere efter først-til-mølle-princippet.

 

Pris: Prisen for at deltage i Kunst i Pinsen er igen i år 800 kroner per kunstner/atelier eller galleri/kunstværksted. Udover kunstnernes egenbetaling støttes Kunst i Pinsen også af de deltagende kommuner.

 

PR og markedsføring: Kunst i Pinsen udgiver en folder og en plakat, og har en hjemmeside (www.kunstipinsen.dk), Facebookside (@kunstipinsen) og en app (Kunst i Pinsen). Alle deltagere præsenteres med tekst og billede i folderen, app’en og på hjemmesiden.  

Der annonceres bredt både lokalt og i et udvalg af landsdækkende medier, og der udsendes pressemeddelelser til regionens dagblade, ugeaviser, DRP4 Sjælland og TV2 Øst. Lokalblade ugeaviser m.m. informeres af kommunens lokale koordinator for Kunst i Pinsen.

Deltagere får foldere, plakater og konkurrencekuponer til egen markedsføring. Disse kan hentes i uge 17 og 18 hos VisitHolbæk, Ahlgade 1C, 4300 Holbæk.

 

Tilmelding for deltagere i Holbæk Kommune: Ved tilmelding skal du sende følgende til os, som skal anvendes i folderen, app’en og på hjemmesiden:

1. Generel info: Anvendes i både folderen, app’en og på hjemmesiden. Skriv derfor IKKE denne info i beskrivelserne til folderen og hjemmesiden.

  • Ét udstillingsnavn og evt. kunstnerens navn
  • Ét udstillingsadresse, ét telefonnummer, én e-mail og én hjemmeside

2. Folderen:

  • 1 kvadratisk foto (36x36mm, 300dpi)
  • en beskrivelse af din kunst/din udstilling (150 anslag)

3. Hjemmesiden:

  • 1 foto i bredformat (1024x576px)
  • 1 beskrivelse af dig og din kunst/udstilling (2500 anslag). 

4. App’en:

  • 2-3 fotos i højformat
  • Vælg 1-2 kategorier: billedkunst, brugskunst, collage, fotografi, glaskunst, keramik, skulptur, tekstilkunst, trækunst, eller andet.

 

Tilmeldingen er aftalemæssigt og økonomisk bindende. Sidste frist for tilmelding og indbetaling er onsdag den 20. februar 2019.

 

Betaling: Indbetaling af deltagergebyret på 800 kroner skal ske til Holbæk Erhvervsforum, reg. nr. 0520 – kontonummer 1043501, senest den. 20. februar 2019.

Indbetalingen bedes mærket ”KP19”. I bedes også skrive jeres navn/udstillingsnavn i besked-feltet, så vi nemt kan se hvem det er der har indbetalt pengene.

 

Konkurrence: Der afholdes en konkurrence blandt alle Kunst i Pinsen besøgende. Deltagelse i konkurrencen opnås ved besøg på mindst fire udstillingssteder. Der udloddes 10 gevinstbeviser á 1500 kr. til køb af kunst hos jer/deltagerne.

 

Skulle der være spørgsmål til det ovenstående, er I altid velkomne til at kontakte Juliette Jensen på tlf. 20 43 21 13 eller mail juliette@heforum.dk

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber, I har lyst til at deltage i Kunst i Pinsen 2019.

 

Venlig hilsen

Juliette Jensen

Kunst i Pinsen Koordinator for Holbæk Kommune

Menu Connection: 
Skriv én hjemmeside for din udstilling.
Skriv ikke adresse, telefonnummer, mail eller hjemmeside.
Send følgende: - 1 kvadratisk foto til folderen (så stor som mulig) - 1 bredformat foto til hjemmesiden (1024x576px) - 2-3 højformat fotos til app'en (1000x1333px)