Hvordan får du din begivenhed promoveret på VisitHolbæks hjemmeside?

Tak fordi du/I vælger, at markedsføre jeres begivenheder på VisitHolbæks hjemmeside. Udfyld denne webformular for at indsende din begivenhed. Tryk derefter på indsend. Alle begivenheder, der er søgbare på VisitHolbæks hjemmeside, bliver også søgbare på VisitDenmarks hjemmeside. Bemærk, at vi kun promoverer begivenheder i Holbæk Kommune.

 

Hvornår kan jeg indsende en begivenhed til VisitHolbæk?

Bemærk, at en begivenhed helst skal sendes til os senest en måned inden afholdelsesdatoen, fordi folk skal have tid til at se den på hjemmesiden. 

 

Upload billeder af begivenheden

Send billeder til juliette@he... og husk at skrive fotografens navn i fil-navnet på billederne. Ved at sende et eller flere billeder til os giver du VisitHolbæk rettigheder til at bruge billedet på alle vores digitale platforme, inklusiv VisitFjordlandets, i forbindelse med promovering af jeres begivenheder i Holbæk Kommune. Bemærk, at vi ikke opretter begivenheder uden fotos. 

Tips til gode billeder:

  • Send kun billeder af høj kvalitet
  • Tag billeder i dagslys
  • Kun fotos i bredformat (gerne 9x16)
  • Fotos uden tekst på billedet
  • Send billeder i så stor fil-størrelse som muligt
  • Send ikke plakater
Menu Connection: 
Fortæl om begivenheden, så folk får lyst til at deltage.
Skriv alle datoer og tider. F.eks. Lørdag d. 07-04-2018 kl. 10:00-16:00, Søndag d. 08-04-2018 kl. 10:00-14:00, lørdag d. 14-04-2018 kl. 10:00-16:00....
Send et eller flere fotos til juliette@heforum.dk. Begivenheden kan ikke oprettes uden et foto.