Hunde ved stranden på Tuse Næs | Foto: Jens Ole Nielsen

14 Strande og badesteder i Holbæk ved Isefjord

Foto: Jens Ole Nielsen

Tid til en dukkert? Pak håndklædet, solcremen og alt det andet, der skal bruges til en dejlig dag ved vandet. Her er et kort over de bedste strande og badesteder ved Isefjordens sydlige kyst. 

Kort over badesteder i Holbæk

Med Isefjordens smukke kyst lige for døren, er det dejlig nemt at få en dukkert i Holbæk. Alene Holbæk bymidte byder på flere muligheder for en god dukkert, f.eks. i Søbadet Venedig eller Holbæk Bystrand, hvorfra der er udsigt til byen. Men Der er også mange skjulte strandperler rundt omkring i landskabet uden for Holbæk. Her kan du være heldig at have stranden helt for dig selv.  

Download: Kort over badesteder i Holbæk.

Badesteder og strande på Tuse Næs

Tuse Næs er et skønt sted for folk, der elsker vandreture og varierende natur, men også for folk, der elsker strande og badebroer. Hvis du følger halvøens kyster vil du næsten altid være tæt på et smukt badested, en sandstrand eller en badebro. Der er rigtig mange badebroer på Tuse Næs, bl.a. ved Tobjerg, Bognæs og Strandgården og Løserup Strand. Er du til sandstrande, så besøg Løserup strand, Kisserup strand og endda Hørby Havn, hvor der også er en lille strand.  

#1 Strandgården, Tuse Næs

#2 Tobjerg strand, Tuse Næs

#3 Kisserup strand, Tuse Næs

#4 Løserup strand, Tuse Næs

#5 Bognæs strand, Tuse Næs

#6 Hørby Havn, Tuse Næs

 

Badesteder og strande i Holbæk

Hele familien kan finde sjove badesteder i Holbæk midtby. De helt små vil elske den lavvandede fjord ved Holbæk Bystrand, og de større børn kan springe i bølgerne i Søbadet Venedig eller ved Krags Brygge.  

Lidt ude for Holbæk kan du få en dukkert ved Holbæk Marina, hvor der er badebro, bruser og en stige ned til vandet. Der er også to ministrande ved Strandmøllevej i Holbæk og ved Søminestationen, hvor der er en hyggelig stenstrand med bord og bænke. 

#7 Søbadet Venedig, Holbæk

#8 Holbæk Bystrand

#9 Filmtorvet/Kragsbrygge, Holbæk

#10 Ministrand Strandmøllevej, Holbæk

#11 Holbæk Marina Mole 13

#12 Søminestation, Holbæk

Badesteder på øen Orø

Det hører til enhver ø-ferie, at tage en dukkert i øens gyldne og bløde sandstrande - også på Isefjordens perle, øen Orø. På Orø er der badesteder ved havnen og på stranden ved campingpladsen. 

#13 Orø Havn

#14 Orø Camping

Opvarmede bassiner til de kolde dage

Du kan altid få en dukkert i Holbæk - selv når vejret ikke er til det. Tag f.eks. en svømmetur i svømmehallen i Holbæk Sportby eller i Ugerløse Friluftsbad. Begge steder er vandet varmt og du kan bade indtil kl. 22 på hverdage. 

Holbæk Sportsby, Sports Allé 1 4300 Holbæk

Ugerløse Friluftsbad Hovedgade 50 B 4350 Ugerløse