Ferie i Holbæk ved Isefjorden

Besøg Holbæk og oplev det smukke liv ved fjorden

Planlæg din ferie i Holbæk fordi det er her, at du vil opleve det smukke og fredsommelige fjordliv. Oplev fjordlandet på din ferie i Holbæk med lange kyststrækninger, strande, skønne udsigter og de smukkeste cykelruter på Sjælland. Cykelruten Fjordstien ved Holbæk snor sig rundt om Isefjorden, ude i det blå sejler 100 år gamle træskibe og 4 færger forbinder landskabet. Kom ud i naturen og find oplevelser for hele familien ved Holbæk

Købstaden Holbæk og de omkringliggende byer frister med interaktive museer, som Andelslandsbyen Nyvang; gastronomi i absolut topklasse, som Restaurant SuRi i Holbæk; hyggelig overnatning ved Holbæk, f.eks. på en campingplads eller på øen Orø; samt flere wellness muligheder og et tyrkisk bad

Tank ny energi og del oplevelser med hele familien på din rejse gennem fjordlandet.

> Søg begivenheder i Vestsjælland

> Download Holbæks aktivitetskalender for juli 2019

> Download Holbæks aktivitetskalender for august 2019

Kort over Holbæk kommune i Nordvestsjælland | Ferie i Holbæk ved fjordlandet

Sommer i Holbæk

Tilbring sommeren i Holbæk ved kysten af Isefjord, hvor afslapning, hygge og natur vil blive din hverdag. Gå på opdagelse i den sjællandske fjord- og havneby og områder som Tuse Næs, og Orø. 

Play Video

Sommer i Holbæk ved Isefjord

Sommerferie i fjord- og havnebyen Holbæk ved Isefjord.

Tag Isefjorden Rundt til sommer

Hop på cykel - bilen eller motocyklen - og tag Isefjorden Rundt til sommer: Følg bare Fjordstien og hop ombord på fire færger undervejs.

Fjordlandet Open - en catch & release fiskekonkurrence

Hvert år, i foråret og efteråret afholdes Fjordlandet Open catch & release fiskekonkurrencen for lystfiskere. Læs mere om lystfiskeri i Holbæk og omegn.