Piger med ko på høstmarkedet i Andelslandsbyen Nyvang

Smil, grin og hygge

Hængekøjer på Brorfelde Observatorium | Foto: Ole Malling

Events til alle og enhver i Holbæk

Her er nogle af de største events i Holbæk i år – både de store og festlige og de små og hyggelige. 2020 byder på masser af hygge, sjov, musik og god mad. Se med her – så får du en skøn ferie!

Find kommende events

Årets events 2020

Hvert år danner Isefjordens sydligste kyst og havnebyen Holbæk ramme for nogle af de største events i Vestsjælland. Årets største events i 2020 byder på en masse smagsoplevelser, musik og sjove aktiviteter for hele familien.

Aktuelle events

Dyk ned i den store, fælles event- og kulturkalender for Holbæk, Odsherred, Slagelse, Sorø og Kalundborg.

What's on? Søg blandt kommende begivenheder

Foto: Torben Papillon Foturi Art

Find begivenheder i Holbæk

Festivaler: Her er de bedste festivaler i Holbæk

I Danmark elsker vi festivaler. Det er hygge i det gode sommervejr, kolde øl, samvær med vennerne og live musik. Få en ny festivaloplevelse, ved at tage til en festival ude på landet i Vestsjælland. Her er en oversigt over de bedste festivaler i Holbæk ved Isefjord.

Spillesteder - Holbæk by night

Nyd nattelivet ved Isefjordens kyst i havnebyen Holbæk. Selvom Holbæk er en lille by, er der en masse gode spillesteder og koncerter, hvor venner samles i weekenden eller til en fredagsøl. Her er en oversigt over de bedste spillesteder i Holbæk.

Kommende teaterforestillinger i Holbæk

Følg med i de kommende teaterforestillinger i Holbæk og omegn. Årets program byder på alt fra musicals og børneteater til juleteater, drama og komedier. Tag familien, vennerne eller kæresten med på en hyggelig aften på teatret.