Galleri Aurora

Oplev værker af maler og tegner Alice Faber samt af forfatter og fotograf Tommy Flugt. Skiftende udstillinger i galleriet, hvor der altid er åbent for besøg. Husk blot at ringe og aftale tid.

Alice Faber og Tommy Flugt er dybt engagerede i lokalsamfundet og i det kulturelle liv i Odsherred og på Tuse Næs, og sammen har de i årevis virket som kuratorer ved en lang række kunstudstillinger.

I begyndelsen af halvfjerdserne var de begge medlem af Røde Mor kunstnerkollektiv og idémagere til poesi- og visevershuset i Mikroskopet i København i 1969.

Om Alice Faber
Alice Faber har arbejdet som socialchef i Kalundborg og direktør i Greve Kommune. Hun er uddannet som certificeret coach i 2014 og beskæftiger sig med ledersparring og bestyrelsesarbejde. Hun arbejder som coach, mentor & tegner, er formand for Odsherreds Kunstmuseums og Malergårdens Venner, ligesom hun er medlem af bestyrelsen LAG Midt-Nordvestsjælland.

Om Tommy Flugt
Tommy Flugt har undervist på VUC i en menneskealder, skriver digte, fotograferer og laver fotobøger og tidsskrifter. Han har desuden læst sammenlignende litteraturvidenskab, taget filosofikum på Københavns Universitet og er uddannet filminstruktør på Den Danske Filmskole.

Del denne side

Opdateret af:

VisitHolbæk info@visitholbaek.dk
 

Kontakt

Adresse

Kastrupvej 31
4300 Holbæk

Telefon

+45 51 26 56 43

Mobiltelefon

+45 28 74 16 36

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 11.676183
Latitude : 55.765384