Lokale smagoplevelser i Holbæk

Kroer, restauranter, caféer og gårdbutikker i Holbæk og omegn tilbyder spændende kulinariske oplevelser  - mange af dem baseret på lokale råvarer.

Tag på smagsoplevelser i Holbæk og prøv f.eks. ”Isefjordens Guld”, de verdensberømte fjordrejer, Lammefjordens velrenommerede rodfrugter, asparges og jordbær samt et stort udvalg af hjemmebagte lækkerier. Smag på øl fremstillet på de lokale bryggerier, besøg gårdbutikkerne eller nyd den skønne udendørsstemning i Holbæk by gennem hele sommeren.

Ud over smagsoplevelser kan du også finde kulturoplevelser i Holbæk, som du nemt kan kombinere med en middag, frokost eller brunch.  

Udsigt til fjorden fra et spisested i Holbæk

Restauranter og caféer

Gourmet-menuer eller gedigne bøffer? Få overblik over spisesteder i Holbæk, hvor du finder noget for enhver smag og pengepung.

Få friske grøntsager fra gårdbutikker i Holbæk

Gårdbutikker i fjordlandet ved Holbæk

Hvis du godt kan lide at lave kvalitetsmad af friske råvarer, så smut forbi nogle af de mange gårdbutikker i Holbæk og omegnen, som du finder i det smukke fjordland. 

Folkekøkkener i Holbæk | Foto af Mikkel Heriba

Folkekøkkener

Tag familien med til et af de ugentlige folkekøkkener i Holbæk kommune med dejlig mad og mulighed for at møde en masse dejlige mennesker. 

SuRi | Restaurant SuRi | Holbæk |  gourmet- og fiskerestaurant

SuRi: Gourmet på kajen

Maritim gourmet- og fiskerestaurant ved havnebassinet. Nyd de bedste lokale råvarer tilberedt med kærlighed i hyggelige omgivelser.

Elmely Kro | Vinder af Local Cooking konkurrencen | 2015 | 2014

Local Cooking-vinder: Elmely Kro

Smag, finesse, stor gastronomisk kunnen og ikke mindst masser af kærlighed til lokale råvarer. Vinder af Local Cooking to år i træk.

Følg VisitHolbæk på Instagram