Find cykelruter på Sjælland med en stribe af kultur- og naturoplevelser

Cykelruter i Holbæk Kommune

april 26, 2017

Find nogle af de smukkeste og oplevelsesrige cykelruter på Sjælland

Der findes en lang række cykelruter på Sjælland, men særligt i Holbæk kommune byder ruterne på mange natur- og kulturoplevelser. Cykelruterne giver dig mulighed for at komme rundt til alle områdets spændende oplevelse på en sund og hurtig måde.

Der er cykelture langs Isefjordens kyst og igennem et varieret landskab med skove og søer. Cykelruter er dog ikke kun naturoplevelser, fordi både naturen og kulturelle seværdighederne fortæller historien om området. Hver rute er derfor unik. Oplev bl.a. landsbyer, godser, diger, gravhøje samt vilde planter, dyre og fugleliv.

Her på siden finder du en oversigt over cykelruterne i Holbæk kommune. Hvis du er virkelig frisk, kan du nemt kombinerer ruterne for at få en endnu længere tur. Desuden kan cyklen også nemt medbringes i toget, hvis det bliver nødvendigt.

Der er desuden mulighed for overnatning i telt eller shelters flere steder på ruterne, samt i en campinghytte, Bed & Breakfast eller på et hotelHvis du vil vide mere om, hvilke seværdigheder, spisesteder og overnatningsmuligheder der er langs ruten, så kan du se på denne her side eller downloade Holbæk Turistbrochuren for 2017.

Køb et kort over cykelruterne

Kom forbi Holbæk Turistbureau og køb et kort over de forskellige ruter. Find åbningstiderne for Holbæk turistbutik her.

Del denne side