Udforsk stjernehimlen, oplev et smukt fjord-cruise eller tag med på en tidsrejse til andelstiden. Fjordlandet vrimler med oplevelser.

Bed & Breakfast, hotel, vandrerhjem med restaurant og kultur-events eller et lækkert feriehus? Book ferie, weekendophold eller miniferie i Holbæk nu.

Gourmet-menuer eller gedigne bøffer? Få overblik over spisesteder i Holbæk, hvor du finder noget for enhver smag og pengepung.

Fortiden bliver levende på frilandsmuseet, når Andelslandsbyen Nyvang ta'r dig med på en tidsrejse tilbage til oldemors tid.

Maritim gourmet- og fiskerestaurant ved havnebassinet. Nyd de bedste lokale råvarer tilberedt med kærlighed i hyggelige omgivelser.

Et overflødighedshorn af levende julepanoramaer. NYHED: Oplev H.C. Andersens magiske eventyr vakt til live.

Kulturbiografen Frysehuset viser alt fra store premierefilm til de lidt "smallere film". Café og stor terrasse med fjordudsigt.

Giv hele familien et action-boost i Holbæk Gokart-land. Nyd Holbæk-egnens smukke natur, mens du spiller golf, sejler i kajak eller tilbagelægger de mange smukke kilometer langs Isefjordsstien til fods eller på cykel. Eller oplev skoven fra trætoppene i den nye Klatrepark!

Udforsk stjernerne i det imponerende solteleskop ved Brorfelde. Eller mød op i tusmørket til fortællinger under stjernehimlen.

Isefjordens perle, Orø, byder på smuk natur og afslapning blot en kort sejlads fra Holbæk.

Tjek de mange spændende arrangementer og begivenheder i Holbæk og omegn!

Få en oplevelse for alle sanser ombord på Isefjordens 4 færger. Eller ta' med på et af sommerens Isefjordscruises  |  KLIK HER

Stort og meget autentisk middelaldermarked med bålsteder, slag og tvekampe, boder og gøgl. Et spændende indblik i Middelalderen.

For mange er ferie indbegrebet af afslapning, forkælelse og tid til fordybelse. En luksus vi også kan tilbyde dig på din ferie i Holbæk.

Gå på opdagelse i kunstens univers på et af Holbæks spændende gallerier og kunstcentre.

Tag en tur rundt i "De Sjællandske Alper" og oplev Maglesø - en stor istidsø, der blev dannet for 15.000 år siden.

Forrygende egenproduktioner, gæstespil, stand-up og musik er på plakaten på Holbæk Teater, som også frister med saloner og foredrag.

Åh, Abe-show med Mek Pek og teater om Den lille Rødhætte er blandt meget andet på programmet hos Den Levende Børnekultur i uge 7. Og så er der adgang for børn i det lokale Tyrkiske Bad!

I Holbæk Klatrepark kan vovehalse - store som små - afprøve deres klatreevner i skovens trætoppe under kyndig vejledning. Tør du?

Læs alt om spillesteder og koncerter i Holbæk.

 - gælder i en lang række butikker, restauranter, hoteller og attraktioner i Holbæk Kommune.