Velkommen til Holbæk

Tank ny energi i fjordlandet ved Holbæk.

Området frister med enestående naturperler, et sprudlende teater-, musik- og biografliv, hyggeligt cafémiljø, masser af shopping-muligheder, levende museer, aktiviteter med fart og spænding, lokalt funderet gastronomi i absolut topklasse og afslappende wellness.

En perlerække af skønne bed & breakfast-steder, campingpladser og hoteller står klar med overnatningsmuligheder tæt på den smukke Isefjord.

Holbæk på Danmarkskortet

Efterårsferien 2016 i Holbæk byder på et væld af oplevelser:  Fisketure,Halloween, madkurser,kartoffelferie og meget mere

Find vej til arrangementer og begivenheder med Holbæk Kommunes nye online kulturkalender OplevHolbaek.nu.

Gourmet-menuer eller gedigne bøffer? Få overblik over spisesteder i Holbæk, hvor du finder noget for enhver smag og pengepung.

Oplevelser i Fjordlandet er din guide til særarrangementer i det smukke landskab

Tuse Næs står i æblernes tegn den 1. og 2. oktober, masser af oplevelser for børn og voksne. 

Isefjorden byder på noget af landets allerbedste fiskevand efter specielt den eftertragtede havørred. De mange kilometer varieret kyststrækning giver mulighed for alsidigt fiskeri og gode chancer for fangster året rundt. Udover havørred er der også mulighed for at fange multer, hornfisk, makreller, sild og diverse fladfisk m.m. Skal nye generationer af lystfiskere introduceres til sportens herligheder så er Munkholmbroen et godt sted at starte, hvor selv de mindste har gode chancer for at få sild eller hornfisk med hjem i sæsonen. Vil du havde gode tips til fiskeriet i Isefjorden, så slå et smut forbi Pro Outdoor i Holbæk midtby, hvor medarbejderne altid gerne deler ud af deres erfaringer. Du kan også med fordel booke en certificeret fiskeguide gennem Fishing Zealand på www.fishing....

Læn dig tilbage, slå benene op og bliv forført af ø-livet på Orø i denne nye smukke film lavet af øboerne selv. Det er øro på Orø….for en dag, en uge eller resten af livet 

Få et sandt action-boost på et af Danmarks største og flotteste udendørs gokart-anlæg på ca. 1.200 m2.

Bed & Breakfast, hotel, campingplads, vandrerhjem eller et lækkert feriehus? Book ferie, weekendophold eller miniferie i Holbæk nu.

Tag en tur rundt i "De Sjællandske Alper" og oplev Maglesø - en stor istidsø, der blev dannet for 15.000 år siden.

12 enestående historiske bygninger midt i Holbæk, Knabstrupkeramik, købmandsgård, bondestuer og arkæologisk værksted for børn.

HolbækGavekortet gælder i en lang række butikker, restauranter, hoteller og attraktioner i Holbæk Kommune.

Isefjordens perle, Orø, byder på smuk natur og afslapning blot en kort sejlads fra Holbæk.

Gå på opdagelse i kunstens univers på et af Holbæks spændende gallerier og kunstcentre.

Maritim gourmet- og fiskerestaurant ved havnebassinet. Nyd de bedste lokale råvarer tilberedt med kærlighed i hyggelige omgivelser.

Lounge-stemning og skiftende livebands på byens stilfulde in-sted for det voksne publikum.

APRIL t.o.m. UGE 42: Afprøv dine klatreevner i skovens trætoppe under kyndig vejledning. Tør du?

Kulturbiografen Frysehuset viser alt fra store premierefilm til de lidt "smallere film". Café og stor terrasse med fjordudsigt.

Få en oplevelse for alle sanser ombord på de 4 færger, som tager dig med rundt i den smukke Isefjord.

Hvordan opstod universet? Hvorfor er der stjerner? Og hvad betyder planeterne for os? Spændende foredragsrække fra 13. januar.

Unikke kunstværker pryder mure, gavle og facader i Holbæks bymidte. Den internationalt anerkendte kunstner John Kørner er kurator.

Forrygende egenproduktioner, gæstespil, stand-up og musik på Holbæk Teater, som også frister med saloner og foredrag.

Find vej til livemusik og spillesteder Holbæk, hvor store navne ofte lægger vejen forbi.

Frugthave, gårdmosteri, ænder, fjerkræ, økologiske lam og mørt Hereford-kød: Tuse Næs har det hele.

En unik golf- og naturoplevelse venter på Holbæk Golfklubs 18-hullers bane langs den smukke Holbæk Fjord.

Oplev hele fire spændende lystfiskearrangementer i Holbæk og på Orø i forbindelse med Fishing Zealand Ugen i efterårsferien.