Velkommen til Holbæk

Tank ny energi i fjordlandet ved Holbæk.

Området frister med enestående naturperler, et sprudlende teater-, musik- og biografliv, hyggeligt cafémiljø, masser af shopping-muligheder, levende museer, aktiviteter med fart og spænding, lokalt funderet gastronomi i absolut topklasse og afslappende wellness.

En perlerække af skønne bed & breakfast-steder, campingpladser og hoteller står klar med overnatningsmuligheder tæt på den smukke Isefjord.

Holbæk på Danmarkskortet

Julemarked, julekoncert og juleforestillinger! I slut november og december måned kan du opleve en masse hyggelige julearrangementer i Holbæk og omegn, som kan få hele familien i julestemning.

Find vej til arrangementer og begivenheder med Holbæk Kommunes nye online kulturkalender OplevHolbaek.nu.

Hvordan opstod universet? Hvorfor er der stjerner? Og hvad betyder planeterne for os? Spændende foredragsrække fra 13. januar.

Isefjorden byder på noget af landets allerbedste fiskevand efter specielt den eftertragtede havørred. De mange kilometer varieret kyststrækning giver mulighed for alsidigt fiskeri og gode chancer for fangster året rundt. Udover havørred er der også mulighed for at fange multer, hornfisk, makreller, sild og diverse fladfisk m.m. Skal nye generationer af lystfiskere introduceres til sportens herligheder så er Munkholmbroen et godt sted at starte, hvor selv de mindste har gode chancer for at få sild eller hornfisk med hjem i sæsonen. Vil du havde gode tips til fiskeriet i Isefjorden, så slå et smut forbi Pro Outdoor i Holbæk midtby, hvor medarbejderne altid gerne deler ud af deres erfaringer. Du kan også med fordel booke en certificeret fiskeguide gennem Fishing Zealand på www.fishing....

12 enestående historiske bygninger midt i Holbæk, Knabstrupkeramik, købmandsgård, bondestuer og arkæologisk værksted for børn.

Gå på opdagelse i kunstens univers på et af Holbæks spændende gallerier og kunstcentre.

Frugthave, gårdmosteri, ænder, fjerkræ, økologiske lam og mørt Hereford-kød: Tuse Næs har det hele.

Tag en tur rundt i "De Sjællandske Alper" og oplev Maglesø - en stor istidsø, der blev dannet for 15.000 år siden.

Få øro på Orø - se den nye film her

Læn dig tilbage, slå benene op og bliv forført af ø-livet på Orø i denne nye smukke film lavet af øboerne selv. Det er øro på Orø….for en dag, en uge eller resten af livet. 

Play Video

Bed & Breakfast, hotel, campingplads, vandrerhjem eller et lækkert feriehus? Book ferie, weekendophold eller miniferie i Holbæk nu.

Gourmet-menuer eller gedigne bøffer? Få overblik over spisesteder i Holbæk, hvor du finder noget for enhver smag og pengepung.

HolbækGavekortet gælder i en lang række butikker, restauranter, hoteller og attraktioner i Holbæk Kommune.