Unikke kunstværker pryder mure, gavle og facader rundt omkring i Holbæks bymidte. Den internationalt anerkendte kunstner John Kørner står i spidsen som kurator.

Find vej til arrangementer og begivenheder med Holbæk Kommunes nye online kulturkalender OplevHolbaek.nu.

Gourmet-menuer eller gedigne bøffer? Få overblik over spisesteder i Holbæk, hvor du finder noget for enhver smag og pengepung.

Æblepresning, guidede ture i æbleplantager, demonstration af æblepodning, film om bier, æblekunst og meget andet.

Fortiden bliver levende på frilandsmuseet, når Andelslandsbyen Nyvang ta'r dig med på en tidsrejse tilbage til oldemors tid.

Maritim gourmet- og fiskerestaurant ved havnebassinet. Nyd de bedste lokale råvarer tilberedt med kærlighed i hyggelige omgivelser.

En kavalkade af oplevelser venter året rundt i "Sjællands Hemmelige Hjørne". Kig med i denne nyproducerede turistfilm om Holbæk.

Giv hele familien et action-boost i Holbæk Gokart-land. Nyd Holbæk-egnens smukke natur, mens du spiller golf, sejler i kajak eller tilbagelægger de mange smukke kilometer langs Isefjordsstien til fods eller på cykel. Eller oplev skoven fra trætoppene i den nye Klatrepark!

Udforsk stjernerne i det imponerende solteleskop ved Brorfelde. Eller mød op i tusmørket til fortællinger under stjernehimlen.

Isefjordens perle, Orø, byder på smuk natur og afslapning blot en kort sejlads fra Holbæk.

I Holbæk Klatrepark kan vovehalse - store som små - afprøve deres klatreevner i skovens trætoppe under kyndig vejledning. Tør du?

Få en oplevelse for alle sanser ombord på de 4 færger, som tager dig med rundt i den smukke Isefjord.

Et overflødighedshorn af levende julepanoramaer. NYHED: Oplev H.C. Andersens magiske eventyr vakt til live.

For mange er ferie indbegrebet af afslapning, forkælelse og tid til fordybelse. En luksus vi også kan tilbyde dig på din ferie i Holbæk.

Kulturbiografen Frysehuset viser alt fra store premierefilm til de lidt "smallere film". Café og stor terrasse med fjordudsigt.

Tag en tur rundt i "De Sjællandske Alper" og oplev Maglesø - en stor istidsø, der blev dannet for 15.000 år siden.

Forrygende egenproduktioner, gæstespil, stand-up og musik er på plakaten på Holbæk Teater, som også frister med saloner og foredrag.

Gå på opdagelse i kunstens univers på et af Holbæks spændende gallerier og kunstcentre.

Udforsk stjernehimlen, oplev et smukt fjord-cruise eller tag med på en tidsrejse til andelstiden. Fjordlandet vrimler med oplevelser.

Læs alt om spillesteder og koncerter i Holbæk.

 - gælder i en lang række butikker, restauranter, hoteller og attraktioner i Holbæk Kommune.