Ferie i Holbæk og Fjordlandet

Velkommen til fjordlandet i Nordvestsjælland
Oplev fjordlandet på din ferie i Holbæk med lange kyststrækninger, fredelige strande, skønne udsigter samt cykel- og vandrestier overalt. Cykelruten, Fjordstien, snor sig rundt om Isefjorden og ude i det blå sejler 100 år gamle træskibe og 4 færger forbinder landskabet. Kom ud i naturen på en aktiv ferie for hele familien i Holbæk. 

Købestaden Holbæk omkranses af hyggelige landsbyer og gårdbutikker. Og byen selv frister med interaktive museer, gastronomi i absolut topklasse og spændende, unikke souvenirs samt wellness og tyrkisk bad.

Tank ny energi og del oplevelser med hele familien på din rejse gennem fjordlandet.

Kort over Holbæk kommune i Nordvestsjælland | Ferie i Holbæk ved fjordlandet

Besøg julemarkedet og få en tur i hestevogn på Ryegaard Gods

Julemarkeder i Holbæk og omegn

Julen er fuld af hyggelige og intime julemarkeder med yndigt julepynt, mange idéer til julegaveindkøbene og dejlig lun julemad. Find julemarkeder i Holbæk og omegn. 

Eventyrlandet Nisseland | Danmarks største Nisseland

Eventyrlandet Nisseland

Tag børnene med til Eventyrlandet Nisseland. Et juleunivers med et overflødighedshorn af levende julescener og -landskaber, som H.C. Andersens magiske eventyr og nisserne fra Nisserød.

Bliv Projektleder for Fjordlandet

VisitHolbæk skal være en del af noget større: Fjordlandet. Et strategisk samarbejde, der skal tiltrække flere turister til hele Fjordlandet, herunder Lejre, Holbæk, Frederikssund og Roskilde.

Fortællingen om Fjordlandet

Fjordlandet er landet, der er lang tid på ingen tid. Det er fjordliv og fællesskab. Her skaber lokale ildsjæle fælles oplevelser. Læs fortællingen om Fjordlandet.  

Følg VisitHolbæk på Instagram