En skøn uge 42 venter i Holbæk med shopping, smuk natur, halloween, sjove aktiviteter, film-oplevelser, wellness ved fjordens bred og lækker mad på byens spisesteder.

Find vej til arrangementer og begivenheder med Holbæk Kommunes nye online kulturkalender OplevHolbaek.nu.

Gourmet-menuer eller gedigne bøffer? Få overblik over spisesteder i Holbæk, hvor du finder noget for enhver smag og pengepung.

Isefjordens perle, Orø, byder på smuk natur og afslapning blot en kort sejlads fra Holbæk.

Fortiden bliver levende på frilandsmuseet, når Andelslandsbyen Nyvang ta'r dig med på en tidsrejse tilbage til oldemors tid.

Maritim gourmet- og fiskerestaurant ved havnebassinet. Nyd de bedste lokale råvarer tilberedt med kærlighed i hyggelige omgivelser.

En kavalkade af oplevelser venter året rundt i "Sjællands Hemmelige Hjørne". Kig med i denne nyproducerede turistfilm om Holbæk.

Giv hele familien et action-boost i Holbæk Gokart-land. Nyd Holbæk-egnens smukke natur, mens du spiller golf, sejler i kajak eller tilbagelægger de mange smukke kilometer langs Isefjordsstien til fods eller på cykel. Eller oplev skoven fra trætoppene i den nye Klatrepark!

Udforsk stjernerne i det imponerende solteleskop ved Brorfelde. Eller mød op i tusmørket til fortællinger under stjernehimlen.

Unikke kunstværker pryder mure, gavle og facader i Holbæks bymidte. Den internationalt anerkendte kunstner John Kørner er kurator.

I Holbæk Klatrepark kan vovehalse - store som små - afprøve deres klatreevner i skovens trætoppe under kyndig vejledning. Tør du?

Få en oplevelse for alle sanser ombord på de 4 færger, som tager dig med rundt i den smukke Isefjord.

Et overflødighedshorn af levende julepanoramaer. NYHED: Oplev H.C. Andersens magiske eventyr vakt til live.

For mange er ferie indbegrebet af afslapning, forkælelse og tid til fordybelse. En luksus vi også kan tilbyde dig på din ferie i Holbæk.

Kulturbiografen Frysehuset viser alt fra store premierefilm til de lidt "smallere film". Café og stor terrasse med fjordudsigt.

Tag en tur rundt i "De Sjællandske Alper" og oplev Maglesø - en stor istidsø, der blev dannet for 15.000 år siden.

Forrygende egenproduktioner, gæstespil, stand-up og musik er på plakaten på Holbæk Teater, som også frister med saloner og foredrag.

Gå på opdagelse i kunstens univers på et af Holbæks spændende gallerier og kunstcentre.

Udforsk stjernehimlen, oplev et smukt fjord-cruise eller tag med på en tidsrejse til andelstiden. Fjordlandet vrimler med oplevelser.

Læs alt om spillesteder og koncerter i Holbæk.

 - gælder i en lang række butikker, restauranter, hoteller og attraktioner i Holbæk Kommune.