For mange er ferie indbegrebet af afslapning, forkælelse og tid til fordybelse. En luksus vi også kan tilbyde dig på din ferie i Holbæk.

Find vej til arrangementer og begivenheder med Holbæk Kommunes nye online kulturkalender OplevHolbaek.nu.

Bed & Breakfast, hotel, vandrerhjem eller et lækkert feriehus? Book ferie, weekendophold eller miniferie i Holbæk nu.

Omtrent samtidig med DR-serien om 1864, åbnede udstillingen "De kom hjem" om følgerne af krigsnederlaget til Preussen og Østrig.

Ta' med på en tidsrejse til en lyslevende fortid på det aktive frilandsmuseum for hele familien.

En weekend i maj med vandringer for alle i Holbæks fantastiske natur. Ruter fra 7 til 42 km. Tilmelding fra januar 2015.

HolbækGavekortet gælder i en lang række butikker, restauranter, hoteller og attraktioner i Holbæk Kommune.

Giv hele familien et action-boost i Holbæk Gokart-land. Nyd Holbæk-egnens smukke natur, mens du spiller golf, sejler i kajak eller tilbagelægger de mange smukke kilometer langs Isefjordsstien til fods eller på cykel. Eller oplev skoven fra trætoppene i den nye Klatrepark!

Isefjordens perle, Orø, byder på smuk natur og afslapning blot en kort sejlads fra Holbæk.

Unikke kunstværker pryder mure, gavle og facader i Holbæks bymidte. Den internationalt anerkendte kunstner John Kørner er kurator.

Hvordan opstod universet? Hvorfor er der stjerner? Og hvad betyder planeterne for os? Besøg landets største observatorium.

Maritim gourmet- og fiskerestaurant ved havnebassinet. Nyd de bedste lokale råvarer tilberedt med kærlighed i hyggelige omgivelser.

Få en oplevelse for alle sanser ombord på de 4 færger, som tager dig med rundt i den smukke Isefjord.

Book vinterferie eller miniferie i Holbæk i uge 7, og glæd dig til sjove oplevelser og events for børn og familier, wellness ved fjorden, lokal gastronomi i topklasse, smuk natur, de nyeste film i byens store biografcenter, kunst, teater, livemusik og shopping.

I Holbæk Klatrepark kan vovehalse - store som små - afprøve deres klatreevner i skovens trætoppe under kyndig vejledning. Tør du?

Tag en tur rundt i "De Sjællandske Alper" og oplev Maglesø - en stor istidsø, der blev dannet for 15.000 år siden.

Forrygende egenproduktioner, gæstespil, stand-up og musik er på plakaten på Holbæk Teater, som også frister med saloner og foredrag.

Gå på opdagelse i kunstens univers på et af Holbæks spændende gallerier og kunstcentre.

Kulturbiografen Frysehuset viser alt fra store premierefilm til de lidt "smallere film". Café og stor terrasse med fjordudsigt.

Læs alt om spillesteder og koncerter i Holbæk.

En unik golf- og naturoplevelse venter på Holbæk Golfklubs 18-hullers bane langs den smukke Holbæk Fjord.